• Vragen? 085 412 22 24
  • Skype: StopKamagra

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep gedupeerden die zowel door de illegale handel in Kamagra als door het gebruik van het middel veel ellende hebben meegemaakt. Nadat we elkaars verhalen en ervaringen hadden uitgewisseld kwamen we op het idee om een beweging te starten die mensen waarschuwt voor het gebruiken van Kamagra. We hopen zoveel mogelijk mensen te bereiken die online Kamagra (overwegen) te kopen. Ook bieden we graag een platform aan andere gedupeerden om hun ervaringen uit te wisselen.
Omdat we de verleiding van de lagere prijzen van Kamagra ten opzichte van andere legale erectiemiddelen begrijpen, pleiten we ook voor betere controles op het middel door medisch Nederland. Als het middel via beter gecontroleerde verkoopkanalen te verkrijgen is, neemt de kans op gevaarlijke bestanddelen af en ook de waarde voor het criminele circuit wordt verminderd.

TOCH VAN PLAN KAMAGRA TE BESTELLEN?

Laat u dan goed informeren door een onafhankelijke partij. wij adviseren u dan een website te bezoeken waar kwaliteit, prijs & betrouwbaarheid tussen diverse aanbieders vergeleken word en u beoordelingen en reviews van klanten kunt vinden